Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schoonmaakfirma Turnhout

Als schoonmaakfirma in Turnhout zorgen we voor een bekwame en minutieuze reiniging van uw ruimtes, hetzij voor particulieren hetzij voor ondernemingen en staan we garant voor een stel vakkundige handen en oog voor hygiëne en netheid!

Schoonmaak

Bent u op zoek naar een grondige poetsbeurt door een smetteloze hand? SRS Groep – uw schoonmaakfirma in Turnhout – staat garant voor een vlekkeloze service met een kraaknet resultaat.

Reiniging

Met de allernieuwste producten en materialen maakt uw schoonmaakfirma in Turnhout komaf met de kleinste stofdeeltjes in u woonst of bedrijf, dankzij haar ongeëvenaarde passie voor netheid en hygiëne.

Ruiten wassen

Laat uw woonst of bedrijf weer stralen door de ramen te laten schitteren in volle glorie. Spik en Spons – uw ruitenwasser in Turnhout – bezorgt ze opnieuw de natuurlijke glans die ze verdienen.
Specialiteiten

Volmaakte ruimtes gegarandeerd dankzij uw schoonmaakfirma in Turnhout

SRS Groep is de schoonmaakfirma in Turnhout die u zoekt. We bestaan uit een ervaren en vakkundig team van schoonmakers die zowel haar diensten biedt aan bedrijven als aan particulieren. Heeft u een kantoorruimte die u onder handen wenst te laten nemen? Of is het net uw privéwoning die aan een grondige schoonmaakbeurt toe is? SRS Groep bezorgt u de cleane looks met een hygiënisch en rein gevoel tot gevolg.

Er gaat niets boven een schone vloer, daar zijn we ons als geen ander van bewust. Om u deze propere omgeving te geven, gaat uw schoonmaakfirma in Turnhout geen ruimte uit de weg. Naargelang het gebouw, schenken we u opnieuw een beeldige werkvloer en meteen een meerwaarde voor uw bedrijfsrendement en uw imago of een net thuisfront waar u met heel uw gezin weer optimaal kunt genieten.

Uw schoonmaakfirma in Turnhout plaats uw wensen en noden bovenaan

Ons schoonmaakbedrijf plaats haar klanten op de eerste plaats, wat maakt dat we een mooie selecte ecologische producten hebben uitgekozen om alleen de beste diensten te kunnen leveren. Uw ruimtes zullen tot in de puntjes netheid ademen na een minutieuze behandeling van uw schoonmaakfirma in Turnhout. Elk vuiltje wordt vastberaden weggeveegd, zodat uw woonst of onderneming weer als vanouds kan schitteren en dit met de nodige bedachtzaamheid en tact.

Bij velen reist de vraag weleens of u dergelijke poetshulp wel in huis kunt halen. Bij uw schoonmaakfirma in Turnhout is het antwoord van eenvoudige aard: we verzekeren u een aanpak op maat volledig volgens uw vereisten. We beantwoorden al uw vragen, houden u op regelmatige basis op de hoogte van onze werkzaamheden en staan in voor een uiterst bekwame service.

Uw schoonmaakfirma in Turnhout vormt uw ideale partner als het aankomt op een professionele schoonmaakhulp met een passie voor verzorgde ruimtes. Wenst u ook uw woonst of bedrijf weer volledig op orde te hebben? Aarzel dan niet langer en contacteer uw schoonmaakfirma in Turnhout voor al uw vragen of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 0470 63 69 77. We trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 SRS groep
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
SRS groep
Schransdriesstraat 77
2340 Beerse
Tel.: +32 14620262
GSM: +32 470636975
Contacteer ons